2021 - Praktisk informasjon til utstillere på land - Trebåtfestivalen

2021 – Praktisk informasjon til utstillere på land

Hjertelig velkommen til Risørs Trebåtdager 5.-7. aug 2021

Her er noen praktiske opplysninger rundt Risørs Trebåtdager som er viktig for deg som er utstiller.

 1. Risørs Trebåtdager er fra torsdag 5. aug kl. 11.00 – lørdag 7. aug 2021 kl. 18.00
 2. Vi lager et tilpasset program ut i fra den til enhver tid gjeldende smittesituasjonen
 3. Utstillerområdet er Risørs historiske sentrum, pga situasjonen er utstillere spredt over et større område. Det er også åpen by, altså ikke et definert område der publikum trenger festivalpass.
 4. ALLE må ha med egne telt og rigge opp/ned selv. Dere får tildelt et utstillerområde på ca. 3×5 meter eller ca. 3×3 m. Det bestiller du selv i søknadsskjema.  Det vil være min. 5 meter mellom utstillerne.  Det er opprigg onsdag og torsdag, alt må imidlertid være klart til torsdag kl. 11.00.  I forkant av festivalen blir dere kontaktet av våre venner fra Risør II for de siste detaljene. Disse vil også ta i mot dere onsdag/torsdag for plassering og en hyggelig prat.
 5. Utstillere skal være åpne hver dag kl. 11.00-18.00
 6. Sikkerheten står i høysete og dere må ha med eget brannslukkingsapparat. Dere som jobber med noe brennbart må være ekstra på vakt. Vi pålegger også alle båter å ha røyk-/brannvarsler samt brannslukningsapparat om bord. Dette er også en del av vår branninstruks.
 7. Vi vil ha vakthold patruljerende på natten fra onsdag – lørdag. Vi tillater oss likevel og poengtere at dere er selv ansvarlig for alt som står i teltene. Pass på å ha forsikring i orden. Risør Trebåtfestival har ingen ansvar om noe skulle skje.
 8. Som utstiller har DU ansvaret for å ha antibac tilgjengelig på din stand og at dine besøkende følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler.
 9. Ved ankomst vil hver utstiller motta en velkomsthilsen med informasjon.
 10. I år som tidligere år blir det prisutdeling for Årets Båter og Stand. De ulike kategoriene kan du lese mer om på våre hjemmesider. Både dere og publikum kan også være med å stemme og dere henter skjema i info. teltet.
 11. Muligheter for dusj/klesvask finnes på Tollboden/Happy Times eller Servicesenteret på Dampskipsbrygga.
 12. Overnattingsmuligheter finner dere på vår hjemmeside trebatfestivalen.no
 13. Det vil være en sammenkomst på Moen onsdag 4. aug 2021 kun for utstillere og båter. Vi trenger din påmelding hvis du har lyst til å bli med. Her kan du lese mer om dette og du finner en link til påmelding https://trebatfestivalen.no/sammenkomst-pa-moen/
 14. Vi ønsker oss festivalminner og oppfordrer alle til å følge, like, dele og tagge oss på facebook og instagram @risortrebatfestival #risortrebatfestival
 15. Datoen er satt for neste års festival 4.-6. aug 2022, ta den med i ferieplanene allerede nå.

Har du noen spørsmål i forkant er det bare å ta kontakt på [email protected].

Med vennlig hilsen

Risør Trebåtfestival

Kari-Anne Røisland
Festivalleder

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.