NO-10 Klassisk Håndverk

2022 – Praktisk informasjon til utstillere på land

Hjertelig velkommen til Risørs Trebåtdager 4.-6. aug 2022

Her er noen praktiske opplysninger rundt Risørs Trebåtdager som er viktig for deg som er utstiller.

 1. Risørs Trebåtdager er fra torsdag 4. aug kl. 11.00 – lørdag 6. aug 2022 kl. 18.00
 2. Vi lager et tilpasset program ut i fra den til enhver tid gjeldende smittesituasjonen
 3. Utstillerområdet er Risørs historiske sentrum, pga situasjonen er utstillere spredt over et større område. Det er også åpen by, altså ikke et definert område der publikum trenger festivalpass.
 4. ALLE må ha med egne telt og rigge opp/ned selv. Dere får tildelt et utstillerområde på ca. 3×5 meter eller ca. 3×3 m. Det bestiller du selv i søknadsskjema.  Det vil være min. 5 meter mellom utstillerne.  Det er opprigg fra onsdag kl. 14.00 og torsdag, alt må imidlertid være klart til torsdag kl. 11.00.  I forkant av festivalen blir dere kontaktet av våre venner fra Risør II for de siste detaljene. Disse vil også ta i mot dere onsdag/torsdag for plassering og en hyggelig prat.
 5. Utstillere skal være åpne hver dag kl. 11.00-18.00
 6. Sikkerheten står i høysete og vi har bestilt brannslukkingsapparat til alle utstillere. Dere som jobber med noe brennbart må være ekstra på vakt. Vi pålegger også alle båter å ha røyk-/brannvarsler samt brannslukningsapparat om bord. Dette er også en del av vår branninstruks.
 7. Jobber du med noe brennbart MÅ vi ha beskjed som vi gir videre til brannvesenet. Vi har varmesøkende kameraer rundt i byen der varme/ild gjør utslag. Ta med noe som skjermer ild/varme så ikke kamera slår ut så lett.
 8. Vi vil ha vakthold patruljerende hele døgnet fra onsdag  – søndag. Vi tillater oss likevel og poengtere at dere er selv ansvarlig for alt som står i teltene. Pass på å ha forsikring i orden. Risør Trebåtfestival har ingen ansvar om noe skulle skje.
 9. Vi har plass i garasjen i det gule huset på Tollboden samt telt i bakgården til Sparebanken Sør til lagring på natt. Det vil bli låst.
 10. Som utstiller har DU ansvaret for å ha antibac tilgjengelig på din stand og at dine besøkende følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler særlig mht til avstand. Risør følger pr. 25/7-21 nasjonale regler på trinn 3.
 11. Ved ankomst vil hver utstiller motta en velkomsthilsen med informasjon.
 12. I år som tidligere år blir det prisutdeling for Årets Båter og Stand. De ulike kategoriene kan du lese mer om på våre hjemmesider. Både dere og publikum kan også være med å stemme og dere henter skjema i info. teltet.
 13. Muligheter for dusj/klesvask finnes på Tollboden/Happy Times eller Servicesenteret på Dampskipsbrygga.
 14. Overnattingsmuligheter finner dere på vår hjemmeside trebatstage.wpengine.com
 15. Det vil være en sammenkomst på Moen onsdag 4. aug 2021 kun for utstillere og båter. Vi trenger din påmelding hvis du har lyst til å bli med. Her kan du lese mer om dette og du finner en link til påmelding https://trebatstage.wpengine.com/sammenkomst-pa-moen/
 16. Vi ønsker oss festivalminner og oppfordrer alle til å følge, like, dele og tagge oss på facebook og instagram @risortrebatfestival #risortrebatfestival
 17. Datoen er satt for neste års festival 4.-6. aug 2022, ta den med i ferieplanene allerede nå.

Har du noen spørsmål i forkant er det bare å ta kontakt på [email protected].

Med vennlig hilsen

Risør Trebåtfestival

Kari-Anne Røisland
Festivalleder

Program

Om festivalen

Siste Artikler