2023 – Praktisk informasjon til utstillere på land

Hjertelig velkommen til Risør Trebåtfestival 3.-5. aug 2023

Her er noen praktiske opplysninger rundt Risørs Trebåtdager som er viktig for deg som er utstiller.

 1. Risør Trebåtfestival er fra torsdag 3. aug kl. 10.00 – lørdag 5. aug 2022 kl. 23:00
 2. Dere får tildelt et utstillerområde på ca. 3×5 meter. Dere har enten med eget telt, eller betaler for leie av telt og opprigg fra festivalen.  Det er opprigg fra onsdag kl. 12.00, festivalens crew er  tilgjengelig frem til kl. 1800 og torsdag kl. 8-10, alt må imidlertid være klart til torsdag kl. 10.00.  I forkant av festivalen blir dere kontaktet av våre venner fra Risør II for de siste detaljene. Disse vil også ta i mot dere onsdag kl. 12-18 samt torsdag morgen for plassering og en hyggelig prat.
 3. Utstillere skal være åpne hver dag kl. 10.00-19.00.
 4. Sikkerheten står i høysete og vi har bestilt brannslukkingsapparat til en rekke utstillere, som spres utover festivalområdet hensiktsmessig. Dere som jobber med noe brennbart må være ekstra på vakt. Vi pålegger også alle båter å ha røyk-/brannvarsler samt brannslukningsapparat om bord. Dette er også en del av vår branninstruks.
 5. Jobber du med noe brennbart MÅ vi ha beskjed som vi gir videre til brannvesenet. Vi har varmesøkende kameraer rundt i byen der varme/ild gjør utslag. Ta med noe som skjermer ild/varme så ikke kamera slår ut så lett.
 6. Vi vil ha vakthold patruljerende hele døgnet fra onsdag  – søndag. Vi tillater oss likevel og poengtere at dere er selv ansvarlig for alt som står i teltene. Pass på å ha forsikring i orden. Risør Trebåtfestival har ingen ansvar om noe skulle skje.
 7. Ved ankomst vil hver utstiller motta en velkomsthilsen med informasjon.
 8. Nedrigg av telt og utstyr kan ikke forekomme før festivalen er ferdig, klokken 23:00, lørdag 5. august.
 9. I år som tidligere år blir det prisutdeling for Årets Båter og Stand. De ulike kategoriene kan du lese mer om på våre hjemmesider. Både dere og publikum kan også være med å stemme og dere henter skjema i info. teltet.
 10. Muligheter for dusj/klesvask finnes på Servicesenteret på Dampskipsbrygga.
 11. Overnattingsmuligheter finner dere på vår hjemmeside https://trebatfestivalen.no/overnatting/
 12. Vi ønsker oss festivalminner og oppfordrer alle til å følge, like, dele og tagge oss på facebook og instagram @risortrebatfestival #risortrebatfestival

Har du noen spørsmål i forkant er det bare å ta kontakt på karianne@trebatfestivalen.no.

Med vennlig hilsen

Risør Trebåtfestival

Kari-Anne Røisland
Festivalleder

 

Program

Om festivalen

Siste Artikler