Praktisk informasjon til utstillere på land - Trebåtfestivalen

Praktisk informasjon til utstillere på land

Hjertelig velkommen til Risør Trebåtfestival 6.-8. aug 2020

Her er noen praktiske opplysninger rundt Risør Trebåtfestival som er viktig for deg som er utstiller.

 1. Festivalen er fra torsdag 6. aug kl. 10.30 – lørdag 8. aug 2019 kl. 22.30
 2. Festivalområdet er Risør Torv, Steinmoloen og Dampskipsbrygga. Se kart under.
 3. Telt er 3×5 meter, det er ferdig rigget for dere til innflytting onsdag fra ca. kl. 12.00. De aller fleste kommer onsdag og rigger, men det er også mulig å komme torsdag morgen. Alt må imidlertid være klart til festivalen åpner kl. 10.30. I forkant av festivalen blir dere kontaktet av våre venner fra Risør II for de siste detaljene. Disse vil også ta i mot dere onsdag/torsdag for plassering og en hyggelig prat. Telt/standplass vil være merket med navnet deres så dere lett finner frem selv om vi skulle være opptatt akkurat når dere kommer.
 4. Festivalområdet for utstillere vil være åpent til følgende tider:
  Torsdag kl. 10.30-19.00
  Fredag kl. 10.00-19.00
  Lørdag kl. 10.00-19.00

Det er ikke mulig å rigge ned og reise før festivalen er avsluttet med konserten lørdag kveld kl. 22.30. Det vil ikke bli mulig å kjøre bil på området før torvet er tømt for publikum, tidligst kl. 23.00, så vi anbefaler derfor alle å bli med på festen lørdag kveld med avreise søndag om mulig.  Dere må imidlertid være ute av området søndag kl. 12.00 da vi har mye som skal rigges ned søndag for å levere tilbake byen til normal drift mandag morgen.

 1. Sikkerheten står i høysete og vi setter ut brannslukkingsapparater i alle utstillertelt. Dere som jobber med noe brennbart må være ekstra på vakt. Vi pålegger også alle båter å ha røyk-/brannvarsler samt brannslukningsapparat om bord. Dette er også en del av branninstruksen for festivalen.
 2. Vi vil ha kvelds og nattevakthold på festivalområdet fra onsdag – søndag. Vi tillater oss likevel og poengtere at dere er selv ansvarlig for alt om står i teltene.
 3. Ved ankomst og registrering i info. teltet vil hver utstiller motta en velkomsthilsen med informasjon og festivalpass. Festivalpass er ment til de som arbeider på stand og det er maks 4 festivalpass til hver stand hvis man ikke er sponsor og inngår i en annen avtale. Festivalpass utover dette kjøpes på vanlig måte på nett eller i «døra».
 4. I år som tidligere år blir det prisutdeling for Årets Båter og Stand. De ulike kategoriene kan du lese mer om på våre hjemmesider. Både dere og publikum kan også være med å stemme og dere henter skjema i info. teltet.
 5. Muligheter for dusj/klesvask finnes på Tollboden/Happy Times eller Servicesenteret på Dampskipsbrygga. Det er festivaltoaletter i Storgata.
 6. Overnattingsmuligheter finner dere på vår hjemmeside trebatfestivalen.no
 7. Det vil være servering av mat og drikke på festivalområdet (torvet) fra kl. 12.00-23.00 torsdag-fredag-lørdag. Det vil være Risør Trebåtfestivals bevilling som blir brukt, og vi ber alle utstillere respektere dette så vi overholder de skjenkeregler som gjelder. Etter politisk behandling er det besluttet av servering av øl/vin skal foregår på lukket området på festivalområdet kl. 12.00-19.00. Videre gjelder det servering av øl/vin på hele festivalområdet kl. 19.00-23.00 før/under konserter. Ved brudd på dette vil utstillere bli bedt om å forlate området.
 8. Det vil være en sammenkomst på Moen onsdag 5. aug 2020 kun for utstillere og båter. Vi trenger din påmelding hvis du har lyst til å bli med. Her kan du lese mer om dette og du finner en link til påmelding https://trebatfestivalen.no/sammenkomst-pa-moen/
 9. Vi ønsker oss festivalminner og oppfordrer alle til å følge, like, dele og tagge oss på facebook og instagram @risortrebatfestival #risortrebatfestival
 10. Datoen er satt for neste års festival 5.-7. aug 2021, ta den med i ferieplanene allerede nå.

Har du noen spørsmål i forkant er det bare å ta kontakt på [email protected].

Med vennlig hilsen

Risør Trebåtfestival

Kari-Anne Røisland
Festivalleder

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.