OM FESTIVALEN

trebatfestivalen om oss

OM FESTIVALEN

Om Risør trebåtfestival

Enten du er båteier eller en av de mange som nyter kystlivet og kystkultur, er Risør Trebåtfestival noe du må legger inn i planene for sommeren. Festivalen er blant de aller viktigste og mest populære trebåt og kystkulturarrangementer i Europa.

Hvert år besøkes festivalen av 10-12.000 gjester den første helgen i august. Gjestene kommer for å se noen av verdens vakreste trebåter, oppleve tradisjonshåndverk og kystkultur. Vi arrangere store og små konserter med lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere og artister. Vi har en rekke regattaer for seilere, klassiske motorbåter, sjekter, robåter m.m. I tillegg er det egne aktiviteter for barn med sjørøvertokt, show og underholdning, båtbygging, akvariebesøk m.m.

I sentrum står det store utvalget av lekre trebåter. Her er det elegante motorbåter, små sjekter, lekre seilbåter, treskuter, vikingbåter, Colin Archer redningsskøyter, dampskip, fiskefartøy, gamle arbeidshester og mange andre klassiske trebåter. Hvilke båter kommer i år?

Du kan nyte en spasertur langs havnen til synet av båter og yrende folkeliv, eller kjenne på spenningen i de mange seilregattaene i skjærgården mellom øyene utenfor Risør. Eller du kan kikke på motorbåt paraden til lyden av heftig motorbrøl.

I 2021 er det koronatilpassede trebåtdager. Det innebærer et tilpasset program og åpen by. Det blir billetter til mindre konserter, foredrag o.l. , men ellers kan man rusle rundt gratis å se på båter, utstillere på land, aktiviteter på sjøen og kose seg med en hyggelig kystkulturopplevelse innenfor de smittevernregler som til en hver tid gjelder. Velkommen til Risør`s trebåtdager 5.-7. aug 2021.

2-history-trebat
2-pictures-trebat
2-media-trebat
2-ship-trebat

Våre samarbeidspartnere

sparebankensor
risor
agder_logo_vertikal_rgb-1
lindalgruppen
coop_extra
Cloudnames
logo-risor-heis-og-elektro
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.