Vidar Busk m/band spiller på torvet fredag 7. aug 2020 - Trebåtfestivalen

Vidar Busk m/band spiller på torvet fredag 7. aug 2020

Backporch Society

Vidar Busk, Daniel Eriksen & Stig Sjøstrøm

Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm har, ved flere anledninger, spilt seg fra New Orleans, på kryss og tvers gjennom Mississippi, og til Memphis. De har blitt tatt i mot som helter av både innbyggere og lokale musikere, og har opptrådt på bl.a B.B. King’s Club Ebony, Blue Biscuit Blues

Festival, Hal & Mal’s og Morgan Freeman’s Ground Zero Blues Club, for å nevne noen. Musikken er dypt forankret i sørstatenes bluestradisjoner, ispedd Memphis rock ‘n roll og New Orleans R & B.

Vidar Busk dro til USA som 15 åring for å spille med den amerikanske artisten Rock Bottom. Her utviklet han en enorm teknikk og rutine som livemusiker. Han har bevist at man ikke trenger være født i USA for å spille blues i verdensklasse.

 

Daniel Eriksen er en av landets hardest arbeidende bluesartister. Han har turnert flere kontinenter med sin Mississippi-og New Orleans-inspirerte blues, og med det opparbeidet seg et rykte som en fremragende slidegitarist som alltid leverer forrykende show.

 

Stig Sjøstrøm er et fyrverkeri av en perkusjonist og trommeslager, som tilfører både «trøkk», eleganse og dampende rytmer.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.