Ungdomscrew

HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED I FESTIVALENS UNGDOMSCREW?

For at festivalen skal bli avholdt på en vellykket måte kreves det mange tusen frivillige dugnadstimer, og mange av disse timene legges ned av et velvillig og sosialt ungdomscrew, med medlemmer i alderen 15-28. Ungdomscrewet er festivalens viktigste arbeidsressurs, og gir festivalen en unik mulighet til å gi ungdom organisasjonserfaring og minner for livet.

Det å arbeide i ungdomscrewet er en sosial og gøyal ting, samtidig som man får god samvittighet av å bidra til mange andres gode opplevelse. Som medlem i ungdomscrewet ved Risør Trebåtfestival arbeider man før, under og etter festivalen med å stelle istand festivalområdet, bistå utstillere, ta i mot artister, fikse scener, selge øl og hundrevis av varierte småoppgaver, alt med Risør bys vakre fasade som bakteppe. Man blir som crewmedlem utrolig godt kjent med de man arbeider side om side med, og man får gjennom uken gode bekjentskaper, og noen ganger venner for livet. Det er også verdt å nevne at et flertall (!!) av styremedlemmene opp igjennom årene i Risør Trebåtfestival en gang startet som crewmedlemmer de også, så flittige arbeidere har mulighet til å avansere i rekkene!

Som crewmedlem får du; mat, drikke, overnatting, hoodie og t-skjorter, festivalpass, stor innsikt i hvordan festivalen fungerer, good times, good friends, diplom og referanse på CV!

Som crewmedlem må du være fylt 15 år og kunne befinne deg i Risør i perioden 29.07.18 – 5.08.18, være sosial og blid, selv under litt press.

KLIKK HER du kommer garantert ikke til å angre!

KLIKK HER for crewbilder fra tidligere festivaler

Har du spørsmål kontakt oss på info@trebatfestivalen.no