TRANSPORT

TRANSPORT

Med buss

Buss er den beste måten å komme seg til festivalen på. Busstider finner du her.

Til Fots

Ta beina fatt i alle fall det siste stykket til festivalområdet. Foruten festivalmoro denne helga kan vi nok love trengsel og gater som er llite framkommelige for kjøretøy.

Med taxi

Risør taxi holder til ved Kiwi/Statoil på Frydendal, de kan nås på tlf. 37150371

Med båt

M/F Øisang
Ferjen går til Indre Havn frem til onsdag 2. august 2017, de neste festivaldagene går den til Holmen. Det er ikke mulig kjøre bil til fergen på Indre Havn etter kl. 14.00 på tirsdag 1. aug.
Telefon til ferjeselskapet: 970 61 642

Med bil

Kjører du bil til Risør, følger du skiltene fra E18 og tar av på RV416. I det du kommer til Risør by, følger du anvisningen til parkeringsvaktene for å få en plass til bilen din for dagen. Parkering koster kr 50,-/dag.

Inngang til festivalområdet

Adgang til festivalområde 1 er i kryssene Kragsgt/Torvet, Havnegt/Torvet, Strandgata v/Øysang/Brygga Restaurant. Adgang til festivalområde 2 er Dampskipsbryggen. Byens butikker, utesteder og andre næringsdrivende kan nås uten festivalpass.

Gratis båttransport til Stangholmen med Agnes (Foto: Ina Veronica Pedersen)
Gratis båttransport til Stangholmen med Agnes (Foto: Ina Veronica Pedersen)

Båttransport til Stangholmen under festivalen:

Alle festivaldeltakere kjører gratis med båten Agnes ut til Stangholmen under festivalen. Fra Stangholmen kan en se de råeste “regattamaskinene” for fulle seil ute på det åpne hav. Agnes går fra Hukken ved Politistasjonen i Risør sentrum med daglig avganger fra kl 12 hver hele time og hver halve time til og fra Stangholmen. Båtturen tar ca 15 min.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.