2017 – Torger Reve åpner årets Trebåtfestival

Torger Reve holder åpningstalen ”Risør – kultur og næring” under Risør Trebåtfestival 3. August 2017 kl. 14.00 på Torvet

Det er en stor glede å kunne presentere Torger Reve som årets hovedtaler til åpningen av Risør Trebåtfestival.

Torger Reve vil ta utgangspunkt i byen som ble bygget på tre og trebåter og videre komme inn på spørsmål som om Risør er en omstillingskommune, om det er nok entreprenørskap til å skape flere nye og livskraftige bedrifter, hvorfor er det viktig å holde på ungdommen og kunnskapsarbeiderne, samt de velholdne pensjonistene (som tilfører kjøpekraft). Risør er en by i skjæringspunktet mellom børs og katedral, mellom kultur og forretning.

Torger Reve er professor i strategi og industriell konkurranseevne ved Handelshøyskolen BI der han var rektor fra 1997 til 2005, der han blant annet ledet skolens samlokalisering og flytting til Nydalen. Han var professor ved Norges Handelshøyskole i Bergen fra 1984-1997, og administrerende direktør ved Stiftelsen for Samfunns- og Næringslivsforskning (SNF) fra 1995 – 1997. Han var styreleder i NRK fra 2000-2001.

Torger Reve har mottatt flere internasjonale forskningspriser og utmerkelser, BIs pris for fremragende forskning kommunikasjon (2012), og han er oppført blant de tjue mest innflytelsesrike forretnings tenkere i Norden (2013).

Torger Reves forskning har konsentrert seg om markedsføringskanaler, interorganisatoriske relasjoner, forretningsstrategi og industriell konkurranseevne.

Program

Om festivalen

Siste Artikler