Spill sjakk mot juniorverdensmester Aryan Tari (20) - Trebåtfestivalen

Spill sjakk mot juniorverdensmester Aryan Tari (20)

Aryan Tari er en av de etterhvert mange norske stormesterne (GM) i sjakk. Han er profesjonell sjakkspiller og rangert som Norges tredje beste etter vår verdensmester Magnus Carlsen og Jon Ludvig Hammer. Han regnes som et av de største talentene i norsk sjakk. Tari ble internasjonal mester i sjakk bare 14 år gammel i 2013, og norgesmester i sjakk i 2015. Han ble stormester i 2016, og var da den fjerde yngste stormesteren i verden. I 2018 nådde han karrierens hittil høydepunkt da han lyktes å bli vår første juniorverdensmester.

Simultansjakk på Torvet 
Fredag 7/8-20 er det klart for simultansjakk på Torvet mot Aryan. Vi rigger til langbord og benker og Aryan spiller samtidig (simultant) mot 25-30 personer. Simultansjakk spilles med akkurat samme regelsett som i vanlig sjakk, men Aryan flytter seg raskt mellom alle spillerne og har svært kort betenkningstid på hvert parti.

Nå kan du prøve deg mot en verdensmester!! Meld deg på til Risør Sjakklubb v/Frode Antonsen tlf. 90171889. Barn/ungdom vil bli prioritert. Deltakeravgift kr. 100,- for voksen og kr. 50 for barn (opptil 15 år). Startkontingenten betales på stedet.

Den som slår Aryan eller spiller remis i simultanen, eller den han mener spilte best hvis han vinner mot alle, får et signert sjakkbrett som premie. Alle deltagerne i simultan får et signert bilde av Aryan.

Les mer om Aryan Tari her

 

 

 

Fra simultansjakk på Risør Hotell under Risør Trebåtfestival 2018. Foto: Niclas Halvorsen

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Gamle KragerøTagging med Ung Norge