Sivert Høyem med band erstatter De Lillos på Risør Trebåtfestival lørdag 6. aug 2016

Det var i slutten av forrige uke vi fikk den triste beskjed om at Lars Lillo Stenberg hadde blitt alvorlig hjertesyk og De Lillos måtte avlyse alle sommerens konserter- også Risør Trebåtfestival.
Vi har jobbet sent og tidlig for å finne en god erstatter – og løsningen vi har landet på er ingen ringere enn Sivert Høyem.
Et fantastisk samarbeid med Stageway, artisten selv, band, crew og vår tekniske leverandør Bary har gjort at dette har blitt mulig for Risør Trebåtfestival. Alle har gitt av seg selv – også økonomisk – for å få dette til. Vi kunne jo ikke komme med et B-lag etter at vi først hadde lansert De Lillos. Nå kan vi glede oss til å gi publikum en musikalsk opplevelse helt utenom det vanlige.
Sivert Høyem, artisten med en av landets mest særegne uttrykk, som helt siden Madrugada har spilte sine første akkorder i et øvingslokale i Stokmarknes, latt stemmen og ordene være hovedfokuset. Nå er han aktuell med sitt femte soloalbum, «Liones s», et fabelaktig stykke musikk som treffer godt hos publikum så vel som kritikere.
I vinter solgte han ut Oslo Spektrum, Grieghallen i Bergen og en hel mengde andre store konsertlokaler. Det er
en bragd bare en håndfull norske artister kan smykke seg med.
Om platen skriver Aftenposten:
«Som en av norsk rocks største er Høyem selvfølgelig sammenlignet med mange utenlandske herrer før, men aldri har han operert nærmere Nick Cave og hans The Bad Seeds enn her. Og det er et kompliment, når «Lioness» kan plasseres i den digitale strømmehyllen nært Caves siste opus «Push the sky away».»

Med en rik og innholdsrik katalog å plukke låter fra, og et dønn solid band i ryggen, blir det garantert god stemning når Sivert Høyem kommer til Risør Trebåtfestival lørdag 6. august 2016 kl. 21.00 på Risør torv.

Sivert Høyem lav

Program

Om festivalen

Siste Artikler