2017 – Se årets underholdning 3.-5. aug 2017

Pressemelding, Risør 23. mars 2017                                                                                                                                                                                      

Underholdning under Risør Trebåtfestival 3.-5. august 2017

Det er en stor glede å kunne presentere årets konserter under trebåtfestivalen. Kjente navn står som vanlig på plakaten. Artistene representerer ulik sjanger noe vi håper vil treffe flest mulig av våre båteiere, utstillere og publikum. Torsdag blir en herlig visekveld i et litt rolig format, fredag og lørdag blir det mer trøkk. Glajazzen er tilbake på dagtid – dette blir fest i 3 dager. Showet på lørdag er et samarbeid med Hankø Event som skal kjøre samme show for seilerne under avslutningsfesten etter VM i 8 mR på Hankø som går av stabelen 10.-20. august 2017, og der Risør Trebåtfestival er «tune up» arenaen for de Nordiske båtene.

Torsdag kveld:

Lars Bremnes

…er en norsk musiker og låtskriver, bror av Kari og Ola som han har samarbeidet med i flere utgivelser. Fra 1991 har han ledet sitt eget band, Han har vunnet flere Spellemannspriser og også Prøysenprisen.  I Lars sine tekster er det både drømmer, frustrasjon og feiring.  En konsert byr på en fin blanding av de nyeste sangene fra siste album i kombinasjon med perler fra Lars seks øvrige utgivelser. Kjente låter vi får høre er bla.a. «å kunn æ skrive», «himmel nok tel alle» for ikke å glemme årets hit «Elias sang».  Med seg i duoen har Lars en av sine faste medmusikanter, enten Terje Nohr eller Georg Buljo.

Fredag kveld:

Cecilia Vennersten

Denne kvelden på Risør Trebåtfestival inviterer vi til et møte med en av Sveriges store sangere. De siste årene har hun hatt en mengde oppdrag i inn- og utland. Et rikholdig låtmateriale gir den perfekte rammen på en flott sommerkveld. Her får vi hører låter som «det vacraste», «innerst i sjâlen», «kapten Nemo»   m.fl. Og sammen med Bjørn Halstensens orkester blir det en kveld hvor du kan ta med deg de gode minnene hjem.

Lørdag kveld:

George Michael Tribute Show

Showet er en hyllest til den avdøde superstjernen og tar for seg det beste av artisten fra tiden i Wham og som soloartist, Michael solgte over 120 millioner plater. Han hadde tolv singler og syv album på førsteplass i Storbritannia, og ti singler og ett album på førsteplass i USA. Hans debut i 1987 som soloartist, albumet Faith, er solgt i over 20 millioner eksemplarer Alle hans fire studioalbum har ligget som nummer én på hitlistene i Storbritannia.

Showet som produseres av Bjørn Halstensen og Dag Solheim har Gaute Ormåsen i hovedrollen som George Michael. Gjesteartist er Ulrikke Brandstorp. Oppsetningen har et 12-mannsorkester . Totalt er det 17 personer på scenen. I løpet av de ca. 2×45 minuttene for man høre alle superhitene fra Wham tiden som: «Last Christmas», «Club Tropicana» og «Wake Me Up Before You Go-Go», og fra solokarrieren dukker selvfølgelig «Faith», «Careless Whispers» og «Don’t Let The Sun Go Down On Me» (Duett med Elton John) opp.

På dagtid:

Magnolia Jazzband

.. skal holde 2 konserter hver dag og sørge for at det svinger også på dagtid. Magnolia Jazzband ble startet i 1972 av trombonisten Gunnar Gotaas og er i dag et av Norges eldste band i kontinuerlig drift. De er et av få band i Europa som spiller rotekte New Orleans Revival Jazz, en utadvendt musikkstil som binder sammen tradisjonell jazz, gospel og rhythm and blues. Enten det er på konsert, til fest eller i kjerka, så har Magnolia med seg sitt helt spesielle ”beat” og sin varme ”sound”.

I tillegg vil som vanlig Risør Shantykor og Stian Soli være rundt i byen og ombord i båter for å sette den rette stemningen. 

Program

Om festivalen

Siste Artikler