2017 – Kaya hjelper oss med sosiale medier

Hei! Jeg er Kaya, ei Norsk-Amerikansk jente på snart 20 år, og det er jeg som skal legge ut informasjon om Risør Trebåtfestivalen 2017 på våre sosiale medier. Foreløpig studerer jeg media og kommunikasjon på Temple University Japan Campus i Tokyo. Tokyo er min drømmeby og jeg valgte å flytte dit for å studere for å få meg ut av komfort sonen min i et land hvor media er alt og hvor jeg virkelig MÅ bruke et annet språk enn engelsk i hverdagen min. Jeg er glad i det jeg driver med og studerer fordi jeg elsker å skape film, ta bilder, og selvfølgelig dele dem med de jeg kjenner! Å kommunisere med andre folk fra verden rundt gjør meg glad fordi da vokser min kunnskap om verden. Om sommeren drar jeg tilbake til Sørlandet: Norges sommerparadis! Jeg gledet meg så mye til å dra til Norge om sommeren da jeg var et barn i USA for å nyte livet ved sjøen (ofte på båt).

Program

Om festivalen

Siste Artikler