Herborg Kråkevik til Risør Trebåtfestival fredag 5. august 2016

Det er en stor glede å presentere Herborg Kråkevik som hovedartist fredag 5. august 2016.

Hun kommer med pianist Tove Kragset og strykekvartett, så her blir det herlig stemning med god musikk, flotte tekster og løs humor.

Herborg er en av våre mest folkekjære artister, og en engasjert kulturformidler. Hun har alltid vært opptatt av å fornye og aktualisere gamle tradisjoner.

I løpet av sitt unge har hun hatt en formidabel karriere og hun representerer den komplette artist. Hun har turnert landet rundt med albumene «Mi Haugtussa», «Herborgs verden», Kråkeviks Songbok, ”Annleis enn igår”, ”Kvar ein dag”, ”Alltid i mitt sinn”.

Hun er en stor skuespiller og komiker både på scene og film og noen av hennes viktigste roller er fra «Haugtussa», «My Fair Lady», ”Det største i verden”, ”Eg og Edith”, ”Herborg & Hope”, ”Kjære landsmenn”, ”Julekongen», ”Spelemann på taket”, ”Hellemyrsfolket”  m.m.

Hennes artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps enten hun står på scenen med sine elleville parodier eller er såkalt seriøs skuespiller og sanger. Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde med musikalske og litterære referanser som ikke er noen selvfølge for en kvinne født i 1973.

Fotokred: Mona Nordøy