Festivalleder Kari-Anne Røisland - Risør Trebåtfestival

2017 – Fortsatt billetter for publikum – Havna er full!

Festivalleder Kari-Anne Røisland kan fortelle at havna nå er fullbooket! Det er 153 båter påmeldt og administrasjonen opererer med ventelister for båteiere som ikke har fått plass. Det er fortsatt noen ledige billetter for publikum, som kan bestilles på nett.

Forberedelsene til årets festival har gått veldig fint og det ser ut til å bli en flott festival i tråd med den 34 år lange tradisjonen i Risør.

Ekstra godt program

Det er særlig det spennende regattaprogrammet, flott underholdning og alle aktivitetene for barna som har blitt forbedret i årets program. Men det er som alltid et fullpakket program med aktiviteter fra morgen til kveld, en stor og variert flåte med trebåter å se i havna og en stemning som alltid er på topp denne helgen i Risør.

Se programmet her: https://trebatstage.wpengine.com/program/

Venteliste for trebåteiere

Interessen fra trebåteierne har vært over all forventning i år og de planlagte plassene ble revet bort tidligere enn forventet. Festivalen fikk lagt ut 18 ekstra plasser, men også disse ble utsolgt flere uker før Trebåtfestivalen går av stabelen.

“Båteiere som ikke har sikret seg plass kan stille seg på venteliste dersom vi får siste-liten avmeldinger,” sier Kari-Anne Røisland. “Send oss en mail på karianne@trebatfestivalen.no så vil vi gi beskjed om det kommer en åpning.” Det er imidlertid fortsatt ikke for sent for publikum. “De rimeligste billettene kan publikum fortsatt sikre seg ved bestilling på nett!”

Link til billetbestilling her: https://trebaatfestival.hoopla.no/sales/publikum2017/

Kystkulturen er viktigst

Årets festivalprogram har gode trekkplaster på plakaten, med et forrykende George Michael Tribute show med Gaute Ormåsen i hovedrollen som den avdøde verdensstjernen. Også artister som Cecilia Vennersten og Lars Bremnes skal underholde på Torvet i Risør.

Men festivallederen er klar på at det er kystkulturen som er viktigst. “Risør Trebåtfestival er Nord-Europas viktigste arena for kystkultur,” sier hun. “Det er derfor alle trebåtene, båtbyggerhistorien og håndtverket alltid vil være viktigst! I tillegg finnes det vel ikke en vakrere kulisse for en trebåtfestival enn Risør med sin hvite trehusbebyggelse!”