2017 – Forestillingen «da Daniel dro»

Pianostredet figurteater er klar med en ny forestilling og du kan få muligheten til oppleve en reise ut på det åpne hav. En historie basert på Jakob Sandes skikkelse vesle Daniel som mønstrer på som førstereisgutt for å oppleve nye eventyr.
I denne forestillingen kombiner vi figurteater, sang og musikk med muntlig fortellerkunst. Vi fortsetter der Jakob Sande slapp og dikter videre ved hjelp av andre visekunstnere som Evert Taube og Erik Bye. ”Da Daniel dro” er en musikalsk sjøreise godt levendegjort av dukker. Vi har pakket kista og blitt med ham på reisen, og magien starter i det kista blir pakket ut.

Pianostredet figurteater er et nyoppstartet figurteater som har sitt utspring fra Høgskolen i Oslo og Akershus der vi har en treårig drama utdannelse innen drama med fordypelse i fortellerkunst og figurteater. Gruppa består i hovedsak av to aktører:

Daniel Sandvik, er 27 år og bosatt i Fredrikstad, han er utdannet visesanger og har drevet med teater i en årrekke. Nå etter sine studier i hovedstaden, har han startet nye prosjekter for å kombinere sine evner. Resultat er blitt syngende fortellerforestillinger.

Håkon Mørland, er 27 år kommer fra Kongsberg, men bor i Oslo. Han er en aktiv gutt som er utdannet gymlærer. I de senere årene har han blitt veldig glad i teater og da spesielt innen figurteater og fortellerkunst. Resultatet er da blitt fortellende dukkeforestilling.

Forestillingen varer i ca. 45 minutter og passer til et voksent publikum.

Program

Om festivalen

Siste Artikler