Flekkefjord Sangforening - Norges eldste, største og tyngste boyband? - Trebåtfestivalen

Flekkefjord Sangforening – Norges eldste, største og tyngste boyband?

 In Underholdning

«Flekkefjord Sangforening er vokal vellyd, festlig fremtræden og løssluppen livsglæde; de skaber stemning og indbyder til fællessang med andre kunstnere og publikum» Dette er introen på siden til Skagenfestivalen der Flekkefjord Sangforening har vært fast på programmet i en årrekke.

Repertoaret består av kjente sanger med fengende rytmer og melodier som gir god mulighet til å formidle sang- og livsglede på en løssluppen og avslappet måte. Koret synger det folk liker og kan. Da blir også allsang-faktoren høy.

Koret har en populær Kim Larsen medley og en danske-hits medley i tillegg til medleyer av Bjørn Eidsvåg, Halvdan Sivertsen, Creedence og Bob Dylan. De har sanger av BeachBoys og The Beatles. De synger alt fra nordisk kjent pop, irske og nordiske viser, engelsk og amerikansk pop, til shanties og afrikanske sanger. Til mange av sangene brukes et enkelt komp med gitar, tromme, piano eller trekkspill. Og innimellom er det også noe koreografi.

Koret ledes av Thor Kristian Rasmussen som var musikklærer på Risør Ungdomsskole 82-85. Du kan høre Flekkefjord Sangforening på lørdag under Risør Trebåtfestival 2019.

Foto: Stein Nygård

Foto: Stein Nygård

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.