Sjømannsbadstu

Under festivalen vil Risør Havbadforening tilby morgen-badstue mellom 08 og 10. Tilbudet er gratis for alle med festivalpass, men man må booke plass via hjemmesiden til Risør Havbad. Det er kun plass til 12 personer i timen, og barn under 12 år må ha med en voksen.

Sjømannsbadstu

Som en hyllest til Risør Trebåtfestival og vår maritime kulturarv vil det også være sjømannsbadstue torsdag, fredag og lørdag fra 18-20. Her vil badstuemester Peter Svenning tilby en unik maritim opplevelse.

 • Vi gleder oss veldig til å gjøre denne «aufgussen» som det heter på fagspråket. Som flytende badstue er vi godt rigget for en maritim badstueopplevelse og det vil bli maritim musikk og kanskje noen maritime dufter som binder sammen opplevelsen. Jeg har fått med meg en utrolig dyktig og artig badstuemester fra Stavern som heter Steinar Ytrevik, og sammen skal vi sørge for at dette blir en stor opplevelse og en perfekt oppladning til festivalkvelden med konserter og alt som hører med, sier Peter mens han vifter duftene rundt i badstua.

Peter har hatt mange aufguss i Risør og de er vanligvis bortbestilt lang tid i forveien. Aufgussen klokka 18 og 19 er gratis for festivaldeltakere, men man må melde seg på. Også her er det maks 12 personer i timen, så det gjelder å være rask!

Book tid her https://risorhavbad.no/

 

 

 

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

08 08 2024

Tid

19:00 - 20:00

Sted

Solsiden
Kategori
QR-kode