Konsert med Jarle Bernhoft m/band på Torvet

Jarle Bernhoft er internasjonalt kjent og har sin familie i Risør.

Han er en begavet og fullkommen gitarist, låtskriver, artist og allsidig sympatisk fyr.  En stilig, nysgjerrig, pisksmart og nysgjerrig herre med en særegen og tidløs lyd. En kritikerrost, prisvinnende publikumsfavoritt med en bunnsolid diskografi og et tiår verdt med utsolgte turneer etter hans navn.

Denne Grammy-nominerte, sjangeroverskridende superstjernen, som ble hyllet som en banebrytende energiball over hele verden på små og store scener, enten alene med gitaren eller støttet av et fullt band, valgte å være sjeleglad, dristig og åpensinnet i prosessen. å skrive og spille inn ny musikk. Bernhoft ble inspirert og utfordret gjennom å jobbe med Skinny Days (Alan Walker, Ava Max, Seeb), Alex Pavelich (David Guetta, Nick Jonas, Tungevaag) og Kristian “Flatmate” Vik.

De, og produsent Bjarne Stensli (aHa, Sivert Høyem/Madrugada, Emilie Nicolas), har fått Bernhoft til å slippe kontrollen – bare akkurat, og bare noen ganger – på en måte han aldri har gjort før. Og gjennom den prosessen skapte han sitt mest personlige verk til dags dato.

Bernhoft starter 2021 med «All My Loving», en sang som ved første lytting fremstår som en saftig og ubarmhjertig f**k you-låt. Men det er det stikk motsatte, inspirert av den nesten lammende frykten for å bli forlatt.

«All My Loving» er den første smakfulle biten fra et album der multiinstrumentalisten Bernhoft fortsetter å imponere, engasjere og representere alle som noen gang har følt, og satt pris på, de virkningsfulle kontrastene i livet. Han gjør det med musikk som omfavner det som er ekte og sant, hans skuddsikre talent, inderlige ydmykhet og en solid hjelp av djevel-kan-omsorg-holdning.

Bernhoft var med i «hver gang vi møtes 2022 og er nå mentor i den dennes sesongs «The Voice»

Foto: Fred Jøhnny

 

 

Arrangementet er ferdig.

Dato

05 08 2023
Utløpt!

Tid

21:05 - 22:30

Sted

Risør Torv
Kategori
QR-kode