Konsert med Blow på Stangholmen

Foto: Jacob Buchard

Siden 2000, eller 1999, de krangler ennå litt om når det startet, har Blow reist land og strand rundt i Norge og utlandet med sin hyllest til Tom Waits. 70-åringen, som etter eget utsagn ble født i en drosje i California, har gjennom flere ti-år hatt legendestatus i hjemlandet og i Norge – det eneste landet der han har hatt en plate på toppen av salgslistene og der han har pub-til-pub-løp oppkalt etter seg i Oslo, Kristiansand, Trondheim, Tønsberg og Stavanger.

Blow spiller musikk fra hele karrieren til Tom Waits, helt fra debutplata Closing Time til den nyeste Bad As Me. Ydmykt forsøker de å gjenskape litt av hans univers på scenen, samtidig som låtene gis bandets særegne vri. Bandet fyller Rockefeller i Oslo hvert år når bursdagen til Tom Waits feires den 7. desember.

De siste 14 årene har Blow med jevne mellomrom gjestet Risør til stor glede både for musikerne og for et trofast publikum. Dette blir bandets første konsert under Trebåtfestivalen.

Blow er: Rune Jostein Eide (trompet), Eivind Kristensen (saxofoner), Jakob Berg (vokal og gitar), Espen Ellefsen (trommer) , Christian Larssen (gitar), Sebastian Haugen (kontrabass) og Sverre Thorstensen (tangenter)

Kjøp billetter på Vipps med vippsnummer: 698969

 

 

 

Arrangementet er ferdig.

Dato

05 08 2021
Utløpt!

Tid

20:00
QR-kode