Lars Grønvold i styret til Risør Trebåtfestival

2016 – Styret ønsker velkommen

Det er en stor glede for styret i Trebåtfestivalen å ønske publikum velkommen til Risør.
Trebåtfestivalen er et av de store høydepunktene om sommeren. Vi mener det er en viktig festival fordi den markerer Risørs maritime historie, den setter håndverk og kvalitet i fokus, og vi får fremhevet den fine byen vår på en fenomenal måte.

Og så er Trebåtfestivalen sær nok til å feire noe som for lengst var helt ”ut”, nemlig båter bygget av tre. Så derfor – velkommen til Risør Trebåtfestival. Kom med god tid, til å få med deg den helt spesielle stemningen av flotte båter og yrende folkeliv. Ta deg en bryggesleng ut til Dampskipsbrygga der de store båtene: minesveiperen ”Alta” og den historiske hvalbåten ”Southern Actor” ligger. Fra ”Dampskips” er det tilskuerplass når startskuddet for regattaene går. Besøk et av byens mange spisesteder eller spennende butikker. Sett deg på Torvet og nyt musikk og underholdning, eller hør på et foredrag. Bli med og se ungdomsteateret fremføre et spennende sjørøverskuespill. Kom til byen igjen utover kvelden og få med deg konsertene med de Lillos og Herborg Kråkevik.

Tusenvis av timer går med til å arrangere festivalen. Styret vil takke alle våre støttespillere og hjelpere. Masse arbeid gjøres av festivalens ungdomscrew og frivillige, og av idrettslag og foreninger som hjelper oss med parkering, porter og vakter. Medlemmene av Risørs maritime foreninger gjør en unik innsats med å bidra til aktivitet og innhold. Sponsorene våre er med på det økonomiske løftet. Vi er også glade for de som kommer og gir musikalsk stemning, underholdning, konserter og morsomme leker for barn.

Spesiell takk til alle som kommer til Risør og viser frem sine vakre trebåter – uten dem er det ingen festival. Tusen takk til Risør kommune for all praktisk hjelp og moralsk og økonomisk støtte.

Vi håper dere får en fin opplevelse!

Med vennlig hilsen

STYRET

VED LARS GRØNVOLD

Program

Om festivalen

Siste Artikler