About Festival - Trebåtfestivalen

ABOUT FESTIVAL

Om Risør trebåtfestival

Enten du er båteier eller en av de mange som nyter kystlivet og kystkultur, er Risør Trebåtfestival noe å vurdere når du legger planer for sommeren. Festivalen er blant de aller viktigste og populære kystkultur-arrangementer i Europa, som viser frem tradisjonelle trebåter.

Hvert år besøkes festivalen av 12-15.000 gjester denne spesielle langhelgen tidlig i August. Gjestene kommer for å få med seg noen av verdens vakreste trebåter, utstillinger av kunsthåndverk, store og små konserter med lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere og artister. I tillegg er det egne aktiviteter for barn, sjørøver tokt, shanti kor, gladjazz og et yrende folkeliv i gatene.

I sentrum står det store utvalget av lekre trebåter. Her er det elegante motorbåter, små sjekter, smekre seilbåter, treskuter, vikingbåter, Colin Archer redningsbåter, dampskip, fiskefartøy, gamle arbeidshester og mange andre klassiske trebåter. Hvilke båter kommer i år?

Du kan nyte en spasertur langs havnen til synet av båter og yrende folkeliv, eller kjenne på spenningen i de mange seilregattaene i skjærgården mellom øyene utenfor Risør. Eller du kan kikke på motorbåt paraden til lyden av heftig motorbrøl.

Det rimelige festivalpasset gir deg tilgang til hele festivalområdet, alle utstillinger, samt kultur og konserter på kvelden med kjente og kjære stjerner. Til alle som liker ærlig og godt håndverk, kvaliteten på båtlivet og en festlig begivenhet med tusenvis av venner langs skutesiden: kom til Risør for en unik sommeropplevelse.

Våre samarbeidspartnere

sparebankensor
risor
aafk
lindalgruppen
Jotun
coop_extra
Sport2
Cloudnames
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.