DONKEYBOY lager folkefest på Torvet på Lørdag 3. aug 2019 - Trebåtfestivalen

DONKEYBOY lager folkefest på Torvet på Lørdag 3. aug 2019

 In Underholdning

Kent, Cato, Peter og Thomas er tilbake!

Siden oppstarten for snart et tiår siden har donkeyboy toppet lister, og vunnet hjerter og priser med sitt særegne sound.

Debutsingelen Ambitions skapte pop-historie, og siden har det gått slag(er) i slag(er) med suksess-singler som blant annet Sometimes, City Boy, Triggerfinger og Crazy Something Normal. Hitlåtene, og albumene Caught In A Life (2009), Silver Moon (2012) og Lost (2016), har tilsammen høstet inn 32 platinatroféer, og til nå streamet svimlende 200 millioner ganger, bare i Norge.

Den nye versjonen Kaleidscope, er en forfriskende musikalsk kollisjon mellom indierock og synthpop, med et luftig lydbilde som får bygge seg opp over drømmende synther. Moderne, men analog, skylder låten mye av sin eksistens til et keyboard fra 1983 som Sundberg-brødrene fant bortgjemt på loftet i barndomshjemmet, etterfulgt av innkjøp av «en haug med analoge synther». Nytt og gammelt blandes og tilfører noe tidløst i musikkens DNA.

«Det var inspirerende å bruke de gamle instrumentene, og på Kaleidoscope droppet vi digitale plug-ins og kjørte helt analogt» forklarer Cato. «Lydbildet og følelsene Kaleidscope gir er et skritt i retning av en ny stil, et nytt kapittel, for donkeyboy-soundet». Der et kaleidoskop, med enkle grep, fremstiller optiske illusjoner, fremstiller donkeyboy, med et uplanlagt nikk til låttittelen, leken musikk under stadig forandring.

Konsertbilletten er inkludert i festivalpasset

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.