de Lillos til Risør Trebåtfestival lørdag 6. august 2016

Mens gatene i Risør ryddes for snø i januar jobbes det for fullt i Risør Trebåtfestival med neste festival 4.-6. august 2016, og siste nytt er at vi har booket Oslo-bandet deLillos som hovedband lørdag kveld på torvet.

De Lillos startet opp allerede i 1984 frontet av Lars-Lillo Stenberg. Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har deLillos virkelig bevist at de er et av de fremste Norske band.

Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne.

Og folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil bli å høre på torvet til forhåpentligvis øredøvende allsang og god stemning.
deLillos består av Lars Lillo-Stenberg, Lars Lundevall, Lars Beckstrøm og Øystein Paasche

deLillos har vunnet hele tre Spellemannspriser i sin karriere og gav i 2014 ut det kritikerroste albumet «Rett og slett livet» som havnet på 1.plass på både iTunes og VG i tiden etter. deLillos feiret i 2015 30 årsjubileum som plateartister med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 dagers konsert i Oslo hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live.

Så dette er et band som fortsatt holder koken, vi gleder oss til å nok en gang fylle torvet med god musikk, allsang og herlig stemning utover i sommernatten. Her blir det stemning!

Program

Om festivalen

Siste Artikler