Dansekurs for de mellom 8 og 18

 I Barnas trebatfestival

Er du mellom 8 og 18 år – bli med på dansekurs som avslutter med show under Risør Trebåtfestival. Eller du kan komme å se på showet under festivalen.

Deans dansestudio i Risør setter opp sommerkurs i jazz /streetjazz for de som kan litt dans og de som har lyst til å lære dans. Sommerkurset avslutter med show på Risør Trebåtfestival. Sommerkurset er åpent for alle barn og unge i alder 8-18 år som er i Risør i perioden 30/7 til 4/8-18. Om du bor i Risør eller ferierer i Risør, her er det fint å bli kjent med nye venner som har den samme interessen. Det blir 3 dager med trening og 3 dager med show under Risør Trebåtfestival. Deans Dansestudio holder til hos Atletix Treningssenter i Kragsgata 124 i Risør.

Deans dansestudio er et nyetablert dansestudio i Risør. De har gjort ulike opptredener for ulike arrangementer i den hvite by. Alt ifra oppsetninger for ung, voksenteateret, julegateåpning, vårmarked, karneval og tidligere trebåtfestivalen. Dean Gunleksen er utdannet fra ballettlinjen ved Fagerborg vgs, Bårdar danseakademi og Norges Dansehøyskole. Han jobber aktivt med undervisning og koreograferer i hele Aust Agder. Les mer om opplegget her

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Ansiktsmalinglommelyktsafari-pa-risor-akvarium