Bokbad med Risørs forfatter Linda Holdø Skomakerstuen i Bokbåten Svanen - Trebåtfestivalen

Bokbad med Risørs forfatter Linda Holdø Skomakerstuen i Bokbåten Svanen

Linda Holdø Skomakerstuen er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor, og det var aldri forfatter hun skulle bli. Men da hun tok seg fri for å rydde hjemme, var det akkurat det hun ble. Linda Skomakerstuen bor i Risør med mann og tre barn. Hun debuterte i 2017 med romanen Uten vesentlige feil eller mangler. Uten innkommende ordre er hennes andre bok. Handlingen i bøkene foregår i Risør.

Kort fortalt skriver hun feelgoodromaner fra Risør med humor, spenning og romantikk.

Under årets festival kan du høre henne fortelle om bøkene og sin nye karriere som forfatter. Se program for tidspunkt.

 

Litt om den siste boka:

Siste dag før ferien finner Vilma en uadressert konvolutt i postkassen. I den ligger halssmykket til morens tvillingsøster, hun som forsvant fra småbyen for femti år siden, på dagen. Hun etterlot seg en familie i stykker og biter.

Vilmas liv har også gått i knas. Samboeren har kastet henne ut, og det siste halvåret har hun bodd på jenterommet hjemme hos foreldrene. Hun er 34 år og jobber på en hagemøbelfabrikk uten innkommende ordrer, og mer begredelig enn dette blir det ikke. Tror hun.

Men da Vilma våkner morgenen etter en fest og innser at hun har inngått et veddemål hun ikke kan komme seg ut av, forstår hun at alt kan bli verre. Betydelig mye verre.

Vilma ønsket seg en rolig sommer. Hun skulle lese bøker der alt går bra til slutt, småsludre med farfaren og koke fisk til verdens lateste katt. I stedet befinner hun seg på en øy, i et telt som lukter mugg og sure gymsokker, og på den andre siden av fjorden skjer det ting om natten som tyder på at noen prøver å blåse liv i en femti år gammel familiefeide.

Foto: Julie Pike

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.