2023 – Bli med i årets ungdomscrew!

Ungdomscrewet er festivalens viktigste arbeidsressurs, og gir festivalen en unik mulighet til å gi ungdom organisasjonserfaring og minner for livet.

Det å arbeide i ungdomscrewet er en sosial og gøyal ting, samtidig som man får god samvittighet av å bidra til mange andres gode opplevelse. Som medlem i ungdomscrewet ved Risør Trebåtfestival arbeider man før, under og etter festivalen med å stelle istand festivalområdet, yte service til båter og utstillere, ta i mot artister, fikse scener, selge mat og drikke, smøre mat-pakker til seilerne og hundrevis av andre varierte småoppgaver. Man blir som crewmedlem utrolig godt kjent med de man arbeider sammen med, og man får gjennom uken gode bekjentskaper, og noen ganger venner for livet.

Som crewmedlem får du: mat, drikke, overnatting hvis du kommer utenbys fra, hoodie og t-skjorter, festivalpass, innsikt i hvordan festivalen fungerer, good times, good friends og referanse på CV!

Som crewmedlem må du være fylt 15 år og være i Risør i perioden 1. uka i august, være sosial og blid, selv under litt press. Er du interessert kan du kontakt karianne@trebatfestivalen.no

Program

Om festivalen

Siste Artikler