2017 – Årets konfransierer Harald, Ister og Håkon

Torsdag 3. august 2017 Harald Olimb Norman
Dette sier Harald om seg selv: Jeg er 59 år og gift med Unni som er daglig leder av Risør By. 4 barn og 2 barnebarn. Femtegenerasjons Risørgutt, nettopp kommet hjem etter alt for mange år i Osloområdet. Stolt innehaver av både hvitt trehus og tresjekte og er Risørpatriot på min hals. Generalsekretær for Pensjonistforbundet som er en av landet største organisasjoner med nærmere 240.000 medlemmer. Det å få bidra som frivillig på en av de mange festivalene i byen er en ære, å få bidra på Trebåtfestivalen er en stor ære… det å få være i Risør er den største ære.

Fredag 4. august 2017 Ister M. Ali
Dette sier Ister om seg selv: Jeg er 31 år og helsefagarbeider på Frydenborgssenteret i Risør. Kom fra Somalia som enslig mindreårig flyktning til Risør for 17 år siden.  Liker å jobbe med mennesker og integrering. Sitter i bystyret 1. periode og trives med det. Liker å delta på utviklingen i Risør da byen er blitt min. Jeg har et håp om at Risør skal bli Norges mest multikulturelle by. Vi er på god vei håper jeg. Ellers er jeg aktiv og er veldig glad i Risørs vakre stier og topper. Ingenting kan måle seg med en løpetur i de fine lysløypene i Urheia og Kjempesteinsmyra.Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Ister-768x1024.jpg

Lørdag 5. August 2017 Håkon Sandvik
Dette sier Håkon om seg selv: Jeg har bodd i Risør i 23 år og har selvfølgelig en nydelig kone fra Risør og 3 voksne gutter. Vokste opp med trebåten » Bluebell» som var en 31 fots Dory som min far bygde om til familiebåt med 6 sengeplasser. For kjennere kan jeg legge til at den hadde en Marna 24 – 32 hk 4 sylindra bensinmotor. Den var gyselig tung å sveive når man måtte det, for å si det sånn.  Båtpuss, klinking, øsing og oppgitthet har jeg lært noe om, men også varme kvelder, nye havner og den klukkinga langs skrogsiden som du bare opplever i en trebåt.  Ellers har jeg dykka rundt de fleste skjær og holmer i Risør og er kanskje bedre kjent under enn over vann vil nok mange si.