Risør Trebåtfestival 8.-10. august 2024
Program er under utarbeidelse

Velkommen til
Risør Trebåtfestival
4.-6. aug 2022

Risør Trebåtfestival

3.-5. august 2023

Risør Trebåtfestival har siden 1983 blitt besøkt hvert år av 10-12.000 personer i starten av august. Vi er møteplassen for noen av verdens vakreste trebåter. I tillegg formidler vi kystkultur og  tradisjonshåndverk innen båt og bygg.  Vi har aktiviteter for alle generasjoner gjennom et stort program både faglig og sosialt, bl.a. arrangeres vi store og små konserter med lokale, nasjonale og internasjonale artister.

Aktuelt

Tilbakeblikk fra Risør Trebåtfestival 2023

Se et koselig tilbakeblikk på Risør Trebåtfestival 2022. Videoen viser den utrolige stemningen i Risør under festivalen. Velkommen tilbake 3.-5. aug 2023!

Tilbakeblikk 2022

Tilbakeblikk 2021

Mange lekre trebåter – Stort mangfold

Spennende konkurranser

2024 – Risør Shantykor

Risør Shantykor synger på kanonjolla under åpningsseremonien torsdag kl. 14.00 og underholder ellers hver dag rundt på festivalområdet. Risør Shantykor ble stiftet i 1936 av sjøfolk

Les Mer »

Barnas Trebåtfestival

Barnas Trebåtfestival er det beste stedet å være i sommer for barn og unge som elsker sjøen. Det er spennende ting å gjøre hver eneste dag under Risør Trebåtfestival. Her gir vi deg smakebiter på hva vi har på programmet.

2024 – Roknappen

Risør Trebåtfestival mener at alle barn bør få oppleve gleden ved å ro, og tilbyr i samarbeid med kystlaget Øster Riisøer grunnleggende ro-opplæring på indre

Les Mer »

Frivillige

For at festivalen skal bli avholdt på en vellykket måte kreves det mange tusen frivillige dugnadstimer

Et hyggelig opphold

Havna

Under Risør Trebåtfestival er indre havn fullpakket med historiske trebåter. Dette er entusiastenes møteplass og din mulighet til å spasere langs bryggene og treffe trebåtmiljøet.

Yrende folkeliv

Festivalen er sommerens vakreste eventyr og gir deg et herlig sommerminne. Her kan du delta på et mangfold av aktiviteter, kjenne på stemningen og oppleve god underholdning.

Hyggelige spisesteder

Risør har et mangfold av spisesteder langs havna, inne på festivalområdet og på Stangholmen. Her kan du nyte god mat og drikke på dagtid og kveld inne eller utendørs.

Våre samarbeidspartnere